Terug naar Vijvertuinen

Achtertuin met strakke vijver

Strakke vijvertuin in Arnhem:

U ziet een strakke moderne achtertuin met een vijver, met gemetselde vijverrand. In de vijver zitten zuurstofplanten en een waterlelie. Het terras is aangelegd met de Belgium Bumpy Black tegel. Deze tegel geeft een mooi strak eindresultaat. Voor de beplanting is gebruik gemaakt van taxus die strak in blokken zijn gesnoeid. Een leuk detail zijn de aangeplante Pyrus Pendula, de grijze bladeren aan de neerhangende takken komen mooi tot hun recht en geven veel sfeer aan de achtertuin. de Pyrus Pendula bloeit in april-mei.

Om een andere moderne tuin te bekijken, klik hier.

Tuinaanleg in Arnhem

Al vanaf het eerste moment dat ik Joost Lensen ontmoette, dacht ik "dat zit wel goed", rustig, bereid mee te denken en professioneel. Toen de offerte ook nog eens heel snel kwam, was de opdracht zo gegeven. De medewerkers van Lensen hoveniers zijn bereid hard te werken, mee te denken in een oplossing, professioneel en heel erg vakbekwaam. Het is prettig om hen om het huis te hebben. Niets dan lof voor bedrijf en medewerkers!

Lilian, Arnhem

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op