Hovenier in Huissen

Tuinontwerp Huissen:

Als hovenier waren we bij dit prachtige huis in Huissen voor een tuinontwerp en de tuinaanleg. Er is een tuinontwerp gemaakt naar aanleiding van de wensen van de bewoners en de stijl van het huis. In deze nieuwbouwwijk in Huissen staan hele verschillende stijlen huizen naast elkaar, heel verrassend. Elk huis vraagt om een eigen bijzondere tuin!

Tuinaanleg Huissen:

In de achtertuin ziet u verschillende verhardingsmaterialen. Het safarisplit geeft een mooi contrast met de grote lange vijver met een vijverrand van Siam Bleustone. De vijver is echt een blikvanger. Tijdens het fotograferen van de tuin in Huissen was er over de vijver een vijvernet gespannen. Dit omdat de eenden uit de naast de tuin gelegen sloot het ook fijn vertoeven vinden in de vijver. De bank recht achter de vijver is een heerlijke plek om uit te rusten van een drukke dag en te genieten van het buitenleven in Huissen.

Grote tuin, tuinontwerp:

Bent u de eigenaar van een grote tuin, laat dan altijd een goed tuinontwerp maken, dit is echt een belangrijke basis voorwaarde. Voor voorbeelden van tuinontwerpen, klikt u hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op