Grote tuinen

U heeft een grote tuin en zoekt een hovenier?

Grote tuinen zijn een rijk bezit. De groene ruimte om uw huis geeft u een gevoel van vrijheid. Maar hoe brengt u in een grote tuin sfeer aan? Hoe kunt u een grote tuin het beste inrichten? U wilt natuurlijk dat het tuinontwerp aansluit bij uw huis en de omgeving, daarnaast heeft u persoonlijke tuinwensen en wilt u het optimale tuingevoel beleven. Het begint allemaal met inspiratie op doen en die dan te laten vertalen in een tuinontwerp. Wij helpen u graag bij het realiseren van het tuinontwerp.

Tuinaanleg en tuinonderhoud

Grote tuinen aanleggen is het werk van de vakbekwame hovenier. Door een mooie tuin komt uw huis veel mooier uit en wordt uw woonplezier vergroot. Realiseert u zich echter wel dat een grote tuin ook veel tuinonderhoud vraagt.  Een tuin onderhouden is voor veel mensen een plezierige hobby, maar zit u liever in uw tuin dan dat u er in werkt, zorg dan dat het tuinonderhoud regelmatig door een hovenier wordt bijgehouden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op