Terug naar Stadstuinen

Lange smalle achtertuin

Lange achtertuin:

Elke tuin is anders van afmeting, hier ziet u een lange smalle achtertuin. De kunst bij het aanleggen van een lange achtertuin is dat de verhoudingen kloppen. Er moet voldoende groen aanwezig zijn om het juiste tuingevoel te krijgen. Zonder groen wordt het geen tuin maar een binnenplaats. Dus zorg voor de juiste beplanting en zo mogelijk een stukje gazon. Bij de erfafscheiding is hier ook duidelijk rekening mee gehouden. Aan de ene kant de klimophaag en tegen de schutting en tuinmuur verschillende klimplanten.

Hoogteverschil achtertuin:

Zoals u op de foto’s kunt zien is er hoogteverschil aanwezig dus het pad naar het achterterras loopt langzaam iets op. Hierdoor is er aansluitend aan de tuindeuren van het huis een ruimte voor enkele stoelen gerealiseerd. Heerlijk om hier in de ochtend even kopje koffie te drinken. De lavendel zorgt de perfecte tuinsfeer. Voor de kinderen is er op het gazon een speelhuisje geplaatst.

Tuinonderhoud:

Deze tuin wordt goed onderhoud. Voor het tuinonderhoud is er na de tuinaanleg een tuinonderhoudsabonnement afgesloten. Van maart t/m november komt de hovenier maandelijks kort voor het noodzakelijke tuinonderhoud. Voor meer informatie hierover, klik hier. Bent u op zoek naar tuininspiratie kijk dan ook eens op Instagram, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op