Stadstuinen

U zoekt een hovenier voor uw stadstuin?

Wonen in een stad heeft veel voordelen, zeker als u een eigen tuin bezit. Maar hoe richt u een stadstuin in zodat u toch het groene buitengevoel in uw tuin beleeft. Het tuinontwerp is de basis, het tuinontwerp van uw stadstuin zorgt ervoor dat uw wensen om worden gezet in een tuin die past bij u en uw huis. Heeft u een schaduwrijke tuin dan zijn daar ook mogelijkheden voor, heeft u bijvoorbeeld al eens aan kunstgras gedacht? Lensen hoveniers geeft u graag advies over de mogelijkheden van kunstgras.

Tuinaanleg in Arnhem:

Lensen hoveniers is gevestigd dicht bij Arnhem en de hoveniers werken dan ook dagelijks in tuinen in Arnhem. Deze omgeving kenmerkt zich door veel hoogteverschil die we ook tegenkomen in de tuinen. Een stadstuin is niet altijd via een achterom te bereiken, het komt dan ook voor dat de hoveniers door of over het huis de materialen moeten vervoeren. Hoe moeilijk de tuin ook te bereiken is, er is altijd een oplossing te bedenken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op