Terug naar Grote tuinen

Sierbestrating terras Arnhem

Tuinaanleg terras:

De hoveniers hebben rondom deze Hoeve in Arnhem de sierbestrating aangelegd. U ziet een groot terras voor de theeschenkerij en een siertuin met rond lopende kippen. Aan de zijkant is een breed pad en deel van de moestuin gerealiseerd. De gekozen sierbestrating sluit goed aan bij de oude boerderij.

Welke sierbestrating kiest u voor uw terras?

Op deze vraag zijn veel antwoorden te geven. Op de eerste plaatst moet u zich afvragen wat vind u mooi, tegels, klinkers of koppelstones. Welke kleur past bij uw huis en komt dit tot zijn recht in het tuinontwerp. En natuurlijk heel belangrijk, hoeveel geld wilt u aan de bestrating uitgeven. Joost Lensen kan u hier advies over geven. U kunt ook eens gaan kijken in de Tuinen van Appeltern, hier ziet u veel verschillende soorten bestrating. Het kan ook mooi zijn om een combinatie van tegels en klinkers te maken. Klinkers zijn in verschillende verbanden te leggen, dit kan weer een heel andere effect geven.

Professionele tuinaanleg.

Lensen heeft ons een zeer concurrerend aanbod gedaan voor de aanleg van de terrassen rond onze Hoeve. De medewerkers die het hebben aangelegd hebben dit op een zeer professionele wijze gedaan. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen.

Hoeve Klein Mariendaal, Arnhem

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op