Stadstuin in Arnhem

Voortuin stadstuin Arnhem.

U ziet foto’s van een stadstuin bij een oud huis in Arnhem. Het tuinontwerp en de tuinaanleg is door Lensen hoveniers gerealiseerd. Een oud huis heeft veel sfeer en de voortuin kan dit extra benadrukken. De tuin wordt onderhouden door de bewoners en één keer per jaar schakelen ze de hovenier in voor het grote tuinonderhoud.

Erfafscheiding stadstuin.

Een laurier haag zorgt aan de voorkant voor de erfafscheiding. Aan de zijkant van de tuin, is dit aan een zijde met klimop gerealiseerd en aan de andere zijde met een taxus haag. Voor welke erfafscheiding u kiest voor uw tuin is afhankelijk van de ruimte en mogelijkheden en natuurlijke uw eigen wensen. Kijkt u eens op de pagina erfafscheiding.

Tuinfoto’s.

Op deze website kunt u veel foto’s van tuinen bekijken, u klikt op projecten, dan op bijvoorbeeld “vijvertuinen” en dan op een project. Ook op facebook en Instagram plaatsen wij foto’s, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op