Terug naar Landelijke tuinen

Tuin met hoogteverschil Wolfheze

Tuin met hoogteverschil in Wolfheze:

Tuinen met een hoogteverschil zijn er in veel soorten en maten. Altijd weer een uitdaging om hier een mooi tuinontwerp voor te maken. Bij deze tuin in Wolfheze kunt u op de foto’s zien hoe het hoogteverschil zowel in de voortuin als achtertuin is opgelost. In de omgeving Oosterbeek-Arnhem zien we het veel, tuinen met hoogteverschil. Hoogteverschil in een tuin zorgt voor een extra demensie, het maakt de tuin spannend. Vaak zien tuineigenaren het hoogteverschil als een probleem, maar zie het als een uitdaging, het geeft extra sfeer aan de tuin. Regelmatig krijgen wij de vraag hoe een hoogeteverschil in de tuin op te lossen is, hier zijn verschillende mogelijkheden voor die in een gesprek aan u worden uitgelegd. Zie ook een andere tuin met hoogteverschil, klik hier.

Landelijke natuurlijke tuin:

Deze tuin in Wolfheze heeft veel landelijke en natuurlijke elementen. In het tuinontwerp is rekening gehouden met de prachtige landelijke ligging van het huis. In de beplanting en de kruidentuin komt deze landelijke sfeer duidelijk terug. Door de keuze van de juiste materialen en voldoende groen is het een heerlijke tuin geworden. Tuininspiratie opdoen, kan op veel momenten, kijk om u heen tijdens een wandeling door uw dorp of wijk. Maar een plek waar heel veel voorbeeldtuinen bij elkaar te zien zijn is “De Tuinen van Appeltern”, klik hier voor meer info. U kunt daar een dag genieten van allerlei tuinen en beplanting, kinderen kunnen gewoon mee.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op