Terug naar Grote tuinen

Tuin met hoogteverschil Wolfheze

Tuin Wolfheze:

Tuinen met een hoogteverschil zijn er in veel soorten en maten. Altijd weer een uitdaging om hier een mooi tuinontwerp voor te maken. Bij deze tuin in Wolfheze kunt u op de foto’s zien hoe het hoogteverschil zowel in de voortuin als achtertuin is opgelost. In het tuinontwerp is rekening gehouden met de prachtige landelijke ligging van het huis. In de beplanting en de kruidentuin komt deze landelijke sfeer duidelijk terug.

Hoogteverschil:

In de omgeving Oosterbeek-Arnhem zien we het veel, tuinen met hoogteverschil. Hoogteverschil in een tuin zorgt voor een extra demensie, het maakt de tuin spannend. Vaak zien tuineigenaren het hoogteverschil als een probleem. Regelmatig krijgen wij de vraag hoe een hoogeteverschil in de tuin op te lossen is. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. U kunt een afspraak maken, dan komen wij de situatie in uw tuin bekijken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op