Terug naar Achtertuinen

Tuin in Arnhem met hoogteverschil.

Tuin met hoogteverschil:

Arnhem een nieuwe tuin met hoogteverschil. Het gaat hier om een nieuwbouwproject waar er verschil is in hoogte per perceel. Dit zien we bij tuinen in Arnhem vaak. Het hoogteverschil met de buren is tijdens de tuinaanleg goed opgelost, maar ook het hoogteverschil in de tuin zelf, zoals op de foto’s is te zien. Er is bij deze tuin goed rekening gehouden met voldoende groen. Dit door het gebruik van de juiste, materialen, beplanting en het gazon.

Op tijd nadenken over de tuin:

Tijdens de bouw van het huis zijn de bewoners al gaan nadenken over de tuin. Hierdoor lag er op tijd een tuinontwerp en offerte op tafel. Zo kon er met de tuinaanleg worden gestart toen de bewoners de sleutel van het nieuwe huis in handen kregen, dat is wel zo prettig.

Tuinonderhoud Arnhem:

Het bijhouden van het tuinonderhoud, van een nieuwe tuin, verhoogt het tuingeluk. Dit maakt dat een tuin mooi blijft en je er langer van geniet. Door regelmatig iets te doen in de tuin, is het tuinonderhoud te overzien. Bij vragen kunt je advies vragen of de hovenier inschakelen. Zie meer informatie hierover op de pagina tuinonderhoud, klik hier.

Tuininspiratie en tuingeluk:

Tuingeluk dat is wat elke tuinbezitter wil. Dit is voor iedereen te bereiken. Begin met tuininspiratie op te doen, maak een moodboard, kijk in tijdschriften en op Instagram, klik hier. Pinterest staat ook vol met ideeën, klik hier. Overleg met de hovenier en laat een goed tuinplan / tuinontwerp maken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op