Tuinaanleg Wageningen

Tuinaanleg in Wageningen:

Wageningen, dit bijzondere huis was vroeger een laboratorium. Na een verbouwing van het huis, is de tuinaanleg aangepakt. Het tuinontwerp is zo gemaakt dat de lijnen van het huis doorlopen in de tuin, waardoor het huis en de tuin elkaar versterken. Van uit het huis hebben deze bewoners uit Wageningen een verrassend uitzicht op de tuin. Het is een heerlijk plek geworden om te wonen, te ontspannen en vele uren in de tuin door te brengen.

Strakke vijver in achtertuin:

In de achtertuin is een lange strakke vijver gerealiseerd, met aansluitend een hardhouten terras waar de bewoners genieten van het zicht op de vijver. Het grote terras van Schellevis tegels sluit aan op de tuindeuren van de woonkamer en geeft voldoende ruimte om met bezoek gezellig buiten te eten. De bewoners houden het tuinonderhoud goed bij waardoor het tuinontwerp mooi tot zijn recht komt. Het is voor de bewoners steeds weer genieten in hun tuin in Wageningen. Heeft u zelf moeite met het onderhouden van uw tuin? Schakel dan op tijd de juiste hulp in. Informatie over tuinonderhoud, klik dan hier.

Tuinfoto’s bekijken:

Op deze website kunt u veel verschillende tuinfoto’s bekijken, leuk om een ide√© voor uw eigen tuin op te doen. Kijkt u ook eens op onze Pinterest pagina, klik hier. Ook staan op Instagram mooie tuinfoto’s, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op