Kleine achtertuin Velp

Tuinaanleg Velp:

Bij de tuinaanleg bij een nieuwbouwhuis in Velp is door de combinatie van materialen en veel witte beplanting een rustige, sfeervolle tuin ontstaan. Er zijn Schellevis tegels in combinatie met vlonderplanken gebruikt. Door middel van een trap komen de bewoners vanuit de woonkamer in de achtertuin. Naast de trap is een strakke vijver gerealiseerd. Juist een kleine tuin vraagt om  een goede indeling en een doordacht tuinontwerp. Lees meer informatie over het laten maken van een tuinontwerp op deze website.

Vijvertuin:

Een vijver in de tuin geeft een extra dimensie aan de tuin. Of uw tuin nu groot of klein is, er is veel mogelijk. Kijkt u ook eens op de pagina vijvertuinen. Kent u de “Tuinen van Appeltern”? Hier kunt u meer dan 200 voorbeeldtuinen bewonderen en ook veel vijvers bekijken. Voor meer informatie, klik hier.

Als hovenier werken wij vaak in Velp en omgeving zowel voor tuinaanleg als tuinonderhoud. Vraagt u eens naar de mogelijkheden voor uw tuin. U kunt ook het contactformulier invullen dan nemen wij contact met u op, klik dan hier.

Witte beplanting:

Welke beplanting u kiest of in welke kleur voor uw tuin, is afhankelijk van voorkeur, ontwerp, zonlicht, soort grond en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het is belangrijk om u van te voren er in te verdiepen, dit kan door een plantenencyclopedie te raadplegen, klik daarvoor hier. U kunt natuurlijk ook met de hovenier overleggen en zo nodig een beplantingsplan laten maken.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op