Terug naar Klassieke tuinen

Tuinontwerp en tuinaanleg Zetten

Tuinontwerp en tuinaanleg Zetten:

Bij het tuinontwerp en de tuinaanleg in Zetten is er gekozen voor een modern en sfeervol ontwerp dat goed past bij de Engelse sferen van het huis. De bestaande beukenhagen rondom het perceel zijn behouden, terwijl de rest van de tuin volledig is vernieuwd.

Oprit en parkeerplaatsen: Bij het betreden van de oprit, die voldoende ruimte biedt voor meerdere auto’s, valt direct de taxushaag op. Deze haag biedt een groene, strakke afbakening van de ruimte. Achter de taxushaag is er een extra zitplek gecreĆ«erd met behulp van Schellevis tegels van 100×100 cm. Deze ruime tegels zorgen voor een moderne uitstraling en een strak terras. De containers zijn netjes aan het zicht onttrokken door een hekwerk met begroeiing. Dit zorgt voor een opgeruimde en esthetische aanblik van de tuin.

Achtertuin

De achtertuin ademt een Engelse sfeer, mede dankzij de zorgvuldig gekozen beplanting. Deze is op de foto’s een jaar oud, maar laat al een mooie groei zien, wat bijdraagt aan de volle en weelderige uitstraling van de tuin. De steeneiken in de achtertuin zullen naarmate ze groeien, steeds meer het zicht op het huis van de buren ontnemen, wat zorgt voor meer privacy en een groenere omgeving. Beide terrassen zijn ruim genoeg om royale tuinmeubels te plaatsen. En hebben voldoende beschutting.

Moderne elementen en Engelse sfeer

Het tuinontwerp en de tuinaanleg in Zetten hebben geleid tot een harmonieuze combinatie van moderne elementen en Engelse sfeer. Dit met behoud van de oorspronkelijke beukenhagen en toevoeging van nieuwe, sfeervolle zitplekken en beplanting. Dit resulteert in een elegante en uitnodigende tuin die perfect aansluit bij het karakter van het huis. Om meer tuininspiratie op te doen, klik hier. Ook leuk om eens onze Pinterest pagina te bekijken, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op