Tuinontwerp Oosterbeek

Klassiek tuinontwerp Oosterbeek.

Als eigenaar van het hoveniersbedrijf in Oosterbeek werd Joost Lensen benaderd, de vraag: het maken van een klassiek tuinontwerp. Bij een statig, klassiek huis, hoort een klassieke tuin vinden de bewoners. Maar er moet ook ruimte zijn voor de kinderen om in de eigen tuin te spelen. Passend bij de stijl van het huis en de wensen van de bewoners is er een tuinontwerp gemaakt. Het tuinontwerp heeft verschillende klassieke elementen, zoals de symmetrie in de voortuin en bij de voordeur, maar ook de buxusvakken in de achtertuin.

Tuinaanleg en inrichting.

Het aanleggen van een tuin is altijd een hele klus. U moet niet schrikken als de hele tuin wordt leeggehaald en de machines en vrachtwagens komen voorrijden. Alle benodigdheden worden aangevoerd en het grondwerk wordt uitgevoerd. Daarna begint de werkelijke tuinaanleg. Maar als de tuinaanleg klaar is kunt u gaan genieten. De tuinmeubels kunnen worden neergezet en tuinaccessoires worden geplaatst, dit is altijd een leuk moment. De bewoners van deze tuin in Oosterbeek hebben bij de inrichting gelet op details, de verlichting en speelmogelijkheden voor de kinderen. Het gazon in de voortuin geeft veel rust aan het gehele tuinontwerp en mede door de oude bomen ontstaat er veel sfeer. Bekijkt u ook eens de andere foto’s van klassieke tuinen op deze website.

Wist u; dat u ook onze Pinterest en Instagram pagina kunt bekijken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op