026 33 33 134

Terug naar Klassieke tuinen

Tuinontwerp hovenier Oosterbeek

Klassiek tuinontwerp Oosterbeek.

Als hovenier in Oosterbeek werd Joost Lensen gebeld, de vraag: een klassiek tuinontwerp. Bij een statig, klassiek huis, hoort een klassieke tuin vinden de bewoners. Passend bij de stijl van het huis en de wensen van de bewoners is er een tuinontwerp gemaakt. De tuin heeft verschillende klassieke elementen, zoals de symmetrie in de voortuin en bij de voordeur, maar ook de buxusvakken in de achtertuin.

Tuinaanleg en inrichting.

Het aanleggen van een tuin is altijd een hele klus, maar als de tuinaanleg klaar is kunt u gaan genieten. De tuinmeubels kunnen worden neergezet. De bewoners hebben bij de inrichting gelet op details, de verlichting en speelmogelijkheden voor de kinderen. Het gazon in de voortuin geeft veel rust aan het gehele tuinontwerp en mede door de oude bomen ontstaat er veel sfeer. Bekijkt u ook eens de andere foto’s van klassieke tuinen op deze website of op Instagram.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op