Terug naar Achtertuinen

Verlichting in achtertuin

Verlichting in de tuin:

We willen zo lang mogelijk van de tuin genieten, zowel overdag als in de avond. Met verlichting in de tuin geef je bomen, borders, de trap en het terras ook ’s avonds de aandacht die ze verdienen. Licht geeft gezelligheid en veiligheid. Op de juiste plek de juiste lampen plaatsen is dus belangrijk. Wilt u verlichting in uw tuin, laat dit dan bij het maken van het tuinontwerp meteen meenemen, Joost Lensen geeft u graag advies hierover. Licht in uw tuin zorgt tevens voor een aantrekkelijk zicht vanuit het huis op uw tuin. Natuurlijk geeft licht ook veel sfeer!

Licht in achtertuin:

Op de foto’s kunt u zien wat licht doet in deze achtertuin terwijl het schemer is. Het effect is nog groter als het helemaal donker is. In deze tuin is gebruik gemaakt van verschillende soorten Inlite producten. Om meer inspiratie op te doen kunt u ook eens op Pinterest kijken, klik dan hier. Bent u van plan uw tuin te renoveren, begin dan met oriënteren wat u belangrijk vindt. Wilt u vooral een groene tuin? Of heeft u de wens van een groot terras? Heeft u kleine kinderen dan is het prettig dat de tuin veilig is om lekker te spelen. Overleg met elkaar en als uw wensen op papier staan overleg dan met de hovenier.

Tuinontwerp:

We krijgen vaak de vraag, is het nodig om voor een tuinrenovatie een tuinontwerp te laten maken? Meestal is dit wel het beste, maar dit is natuurlijk afhankelijk van hoeveel wijzigingen in uw tuin er moeten gebeuren. Door een gesprek met Joost Lensen wordt duidelijk wat het beste is. Het eerste gesprek is vrijblijvend. Voor het maken van een tuinontwerp betaald u een bedrag afhankelijk van de grootte van uw tuin. Voor meer informatie over tuinontwerpen, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op