Vijvertuin in Arnhem

Vijvertuin in Arnhem:

Een vijver in de tuin geeft leven in de tuin. Bij het aanleggen of veranderen van een tuin is de belangrijkste vraag meestal: “Wat is de beste plek voor het terras”? Wilt u in de zon zitten of juist in de schaduw?Is er behoefte aan een tweede terras en wat zijn de andere tuinwensen; een vijver, gazon, een mooie border met vaste beplanting. De basis voor elke tuin, zo ook deze achtertuin in Arnhem, is een goed tuinontwerp. U kunt verschillende tuinontwerpen bekijken, klik hier.

Terras, vijver, beplanting en veel sfeer:

De tuinbezitter van deze tuin in Arnhem, had meerdere wensen, waarvan één een strakke vijver was.  Dit is gerealiseerd en daarnaast bleek er voldoende ruimte voor meerdere plekken om te kunnen zitten. De weelderige beplanting geeft veel sfeer aan het geheel. Het terras sluit heel mooi aan op de muur en het schaduwdoek geeft de benodigde schaduw. Het schaduwdoek is een praktische en sfeervolle oplossing. Wilt u zelf meer tuininspiratie opdoen? Bekijkt u dan ook de tuinfoto’s van andere vijvertuinen, klik hier. Of kijk eens op Pinterest, klik hier.

Juiste verhoudingen:

De juiste verhoudingen in een tuin toepassen is erg belangrijk, zeker ook in een tuin die niet heel groot is. Probeer altijd voldoende groen en vaste beplanting aan te planten. In deze tuin zijn veel verschillende materialen gebruikt, het is een levendige sfeervolle vijvertuin geworden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op