Voortuinen

Uw voortuin is het aangezicht van uw woning.

Het aanleggen en ontwerpen van voortuinen is vaak niet zo eenvoudig. Het is heel bepalend of de voortuin klein of groot is en of het een eenheid met de tuin van de buren moet vormen. Het is belangrijk om de voortuin niet te vol te zetten. Houd het ontwerp rustig en zorg dat het goed aansluit bij het huis. Let u bij het ontwerp vooral ook op de verlichting, met name bij het pad naar de voordeur. Mooie voortuinen geven een prettig uitnodigend aangezicht in uw woonwijk. En een sfeervolle voortuin is prettig thuiskomen.

Tuinonderhoud:

Een mooi onderhouden voortuin, dat willen we allemaal. Zorgt u er daarom voor, dat u bij de tuinaanleg overleg heeft over hoeveel tijd u aan de voortuin wilt besteden. De tuin mag niet meer inspanning van u vragen dan u bereid bent om te geven. En u hoeft er helemaal geen groene vingers voor te hebben. Probeer uw tuin af te stemmen op uw eigen tijdsbestedingspatroon, hierbij moet u dus keuzes maken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op