026 33 33 134

Tuinonderhoud Arnhem

Tuinonderhoud bij hotel in Arnhem:

Bij dit hotel in Arnhem verzorgen de mensen van Lensen al jaren het tuinonderhoud. Het tuinonderhoud wordt zo bijgehouden dat de tuin en de natuur mooi in elkaar overlopen. Het hotel ligt prachtig in de bossen van Arnhem. Het is een genot om vanuit het hotel door deze tuin te wandelen en van hier uit de natuur van Arnhem te ontdekken. Een tuin die past bij de omgeving en de sfeer van het hotel is het resultaat.

Van tuinaanleg tot tuinonderhoud

Een nieuwe tuin aanleggen is altijd een hele klus, maar wat heerlijk als het dan klaar is en alles er weer mooi bij ligt. Het is na de tuinaanleg belangrijk om het tuinonderhoud goed bij te houden. Regelmatig tuinonderhoud vergroot het plezier dat u beleeft aan uw tuin.Wilt u informatie over tuinonderhoud neem dan contact met ons op. Er zijn verschillende mogelijkheden bespreekbaar zowel voor particulieren als bedrijven.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op