Terug naar Stadstuinen

Oprit en achtertuin Arnhem

Oprit en tuin Arnhem:

Deze oprit en achtertuin in Arnhem zijn al weer enkele jaren geleden door de hovenier aangelegd. Het is altijd fijn om het resultaat na enkele jaren te aanschouwen. Een oprit die past bij het huis en makkelijk toegankelijk is voor de bewoners is erg belangrijk. De taxusblokken, die door de bewoners perfect zijn gesnoeid, geven de oprit een groene uitstraling. Zoekt u verschillende bestratingsmogelijkheden bekijkt u dan eens de foto’s op onze Pinterest pagina, klik hier.

Achtertuin Arnhem:

In deze achtertuin in Arnhem ziet u dat de bewoners ook kruiden in de tuin hebben geplant, zoals dille. In de achtertuin bestaat de verharding uit Schellevis betontegels 50x50cm in combinatie met safarisplit. De tuinbezitters geven hun eigen sfeer aan de tuin door de tuinmeubels en kleine details. Maar ook goed tuinonderhoud is belangrijk, doet u vooral regelmatig iets in de tuin. Door de jaren heen zien we vaak een eventuele aanvullingen in de beplanting. Een tuin leeft en is afhankelijk van weersinvloeden. Dus het is niet te voorkomen dat er eens iets dood gaat. Door regelmatig en goed water geven hoeft er echter niet veel dood te gaan. Lees hier wat meer over water geven.

Tuingeluk:

Een tuin maakt gelukkig, echt waar. Een tuin hoeft niet groot te zijn, maar zorg voor een plekje om te zitten en voldoende groen en beplanting. Alles wat groeit en bloeit verhoogd namelijk het tuingevoel en dat geeft tuingeluk!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op