Sfeertuin Arnhem

Sfeertuin Arnhem:

Bij de tuinaanleg van deze kleine sfeertuin in Arnhem is gekozen voor een combinatie van halfverharding met Schellevis betontegels. Zo is er een kleur- en lijnenspel in de bestrating ontstaan. Een goed tuinontwerp is ook voor een kleine tuin belangrijk. Als er een goed tuinplan is gerealiseerd, ontstaat er sfeer en is de verhouding beplanting en bestrating in balans.

Onderhoudsarme achtertuin:

De wens van de bewoners in Arnhem was een onderhoudsarme achtertuin, die toch sfeer uitstraalt, nou dit is gelukt. Heel mooi zijn de verschillende plantenbakken, zowel van betonbielsen als van vlonderplanken. De bewoners hebben oog voor detail en hebben de tuin mooi aangekleed met een tuinset, kussens en olielampen. Wat natuurlijk vooral ’s avonds een heel mooi effect geeft zijn de Inlite grondspots die bij de tuinaanleg zijn aangebracht, zoals onder de bomen. Om de barbecue en andere tuinaccessoires onder te zetten is er een Hillhout overkapping geplaatst, de Outdoor Cabin Excellent. Heel handig en het neemt weinig ruimte in, maar geeft wel veel sfeer.

Tuinfoto’s op Instagram;

Om inspiratie voor uw eigen tuin op te doen, kunt u andere tuinfoto’s op deze website bekijken. U kunt ons ook volgen op Instragram, een bron van tuininspiratie. De juiste keuze maken voor uw eigen tuin is belangrijk. U wilt een duurzame tuin, die jaren mooi blijft.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op