Tuinhuis tuin Arnhem

Tuinhuis, renovatie stadstuin:

Hoe kunt u optimaal gebruik maken van uw stadstuin, ook als het minder weer is. Een tuinhuisje of overkapping is dan vaak de perfecte oplossing. Op de foto’s ziet u een achtertuin in Arnhem waar dit is gerealiseerd. Een terras met een tuinhuisje waardoor de bewoners uit de wind zitten en ’s avonds het houtvuur aan kunnen steken om lekker warm te blijven. Leest u ook de informatie op de pagina “tuinhuis-overkapping”. Bij het tuinhuis op de foto (de living modulair excellent) is gebruik gemaakt van een natuurlijke dakbedekking van Sedum.

Stadstuin Arnhem:

Elke stadstuin heeft zijn eigen charme, deze stadstuin is lang en smal. Achter de tuin zijn nieuwbouwhuizen gerealiseerd. Een goede erfafscheiding is daarom wenselijk. Het plaatsen van een tuinoverkapping gaf uitkomst. Er naast een stukje schutting en groene beplanting waardoor er minder zicht is op de huizen erachter. Als de bewoners gezellig onder de tuinoverkapping zitten kijk je ook heel anders naar je eigen huis en heb je een ander zicht op de tuin.

Tuinaanleg en tuinonderhoud:

Heeft u hulp nodig bij de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw stadstuin, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Als u hier klikt ziet u foto’s van een stadstuin met een op maat gemaakte schuur.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op