Terug naar Klassieke tuinen

Van tuinontwerp tot nieuwe tuin

Tuinontwerp nieuwbouw Arnhem:

Tijdens de bouw van hun nieuwe huis hebben de eigenaren een tuinontwerp laten realiseren door Joost Lensen. Het perceel heeft een bijzondere vorm en grenst aan andere tuinen. Voldoende privacy realiseren in een nieuwe tuin is bij een nieuwbouwhuis van groot belang. Bij dit tuinontwerp is dit goed gelukt door de juiste erfafscheidingen en boompjes op de juiste plek in de tuin te plaatsen. U ziet een ontwerp met klassieke en moderne elementen.

Van tuinaanleg tot uiteindelijk resultaat:

Meteen nadat de aannemer klaar was met de bouw van het huis, is er begonnen met de tuinaanleg van de nieuwe tuin. Wat opvalt is het groene resultaat, mede door de siergrassen die rondom het huis zijn geplant en de royale plantenborder. Het is een prettige tuin met een mooi terras met aansluitend een pergola die extra sfeer geeft. Van de tuineigenaren kregen we onderstaande foto’s van het uiteindelijke resultaat. Wilt u een andere tuin bij nieuwbouw bekijken, klik dan hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op