Hovenier Elst Gelderland

Op zoek naar een hovenier in Elst?

U woont in Elst en zoekt een hovenier of tuinman, dan bent u bij Lensen hoveniers aan het juiste adres. Als hoveniersbedrijf gevestigd in Oosterbeek werken wij regelmatig in Elst. Als u contact met ons opneemt, noteren wij enkele gegevens van uw en bespreken uw tuin wensen. Soms vragen wij enkele foto’s te mailen voor een eerste indruk.  Zo nodig brengen wij vrijblijvend een bezoek aan uw tuin. Tijdens het eerste gesprek wordt duidelijk of er een tuinontwerp voor uw tuin moet worden gemaakt. Aan het laten maken van een tuinontwerp zijn kosten verbonden, deze kosten zijn afhankelijk van de oppervlakte van uw tuin. Bij het tuinontwerp ontvangt u ook een offerte, zodat u weet wat de kosten voor uw tuin zijn.  Belt u voor tuinonderhoud dan ontvangt u van te voren een inschatting van de kosten, afhankelijk van hoeveel tijd die hovenier aan het werk in uw tuin is. Na goedkeuring van de offerte maken wij een afspraak voor de uitvoering van de tuinwerkzaamheden door de hoveniers.

Hoveniersbedrijf voor particulieren en bedrijven:

Lensen hoveniers werkt zowel voor particulieren als bedrijven. Ook verzorgen wij het tuinonderhoud van hotels, VVE’s van wooncomplexen en gezondheidzorg complexen. Een grote of juist kleine tuin, dat maakt niet uit. De vakbekwame hovenier maakt elke tuin op orde. Vanuit Oosterbeek rijden er dagelijks zes bussen naar de verschillende tuinen toe. De hoveniers (tuinmannen en een tuinvrouw) zijn vakbekwaam en hebben jaren lang ervaring in zowel tuinaanleg als tuinonderhoud. Wij zijn een midden groot hoveniersbedrijf. Door de efficiënte manier van werken kunnen er veel tuinwerkzaamheden snel en vakkundig worden uitgevoerd binnen de grenzen van uw budget.

Tuinontwerp, Tuinaanleg, Tuinonderhoud

Lensen hoveniers heeft meer dan 26 jaar ervaring in tuinen. Of het nu gaat om tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud.  Op de verschillende pagina’s op deze website kunt u meer informatie lezen. U kunt natuurlijk ook even bellen of een mail sturen: info@lensenhoveniers.nl

Bekijkt u de vele tuinfoto’s op deze website eens om inspiratie op te doen. U kunt ons ook vinden op  Pinterest, klik dan hier of Instagram, klik dan hier 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op