026 33 33 134

Hovenier Elst Gelderland

Op zoek naar een hovenier in Elst?

U woont in Elst en zoekt een hovenier of tuinman, dan bent u bij Lensen hoveniers aan het juiste adres. U wilt een tuin die perfect bij u past, laat uw tuin dan onze zorg zijn. Als hovenier werken wij veel in het gebied rondom Arnhem, tot en met Nijmegen. Nadat u contact met ons hebt opgenomen, noteren wij enkele gegevens van uw en bespreken uw tuin wensen. Zo nodig brengen wij vrijblijvend een bezoek aan uw tuin. Vervolgens maken wij een duidelijke offerte voor u, zodat u weet wat de kosten voor uw tuin zijn.

Voor particulieren en bedrijven:

Lensen hoveniers werkt zowel voor particulieren als bedrijven. Een grote of juist kleine tuin, dat maakt niet uit. De vakbekwame hovenier maakt elke tuin op orde. Vanuit Oosterbeek rijden er dagelijks zes bussen naar de verschillende tuinen toe.

Tuinontwerp, Tuinaanleg, Tuinonderhoud

Lensen hoveniers heeft meer dan 24 jaar ervaring in tuinen. Of het nu gaat om tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud. Bekijkt u de vele tuinfoto’s op deze website eens om inspiratie op te doen. Heeft u tuinvragen dan kunt u ons bellen: 026 – 3333134, of mailen: info@lensenhoveniers.nl

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op